Elvihető bútorok az MFT könyvtárából

polish 20210311 123546755Hálásan köszönjük a bútorokért cserébe felajánlott rengeteg köteg spárgát! Szerencsére minden bútorunk jó gazdára talált. Köszönjük az érdeklődést, és kérjük kövessék továbbra is oldalunkat könyvtárral kapcsolatos híreinkért!

 

Korábbi cikk:

A Magyar Földrajzi Társaság könyvtárának területén több, használaton kívüli, de jó minőségű asztal, szekrény, fiókos bútor található. A bútorok listája képekkel és a hozzájuk tartozó méretekkel ide kattintva érhető el: https://drive.google.com/drive/folders/1JCAKtrIVq-3AIqRTKLw8_TM8I1McJvZG?usp=sharing

Amennyiben kedves Tagtársaink szeretnének a bútorokból elvinni (akár egyben is), kérjük, jelezzék könyvtárosunknak, Kiesz Rékának emailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A bútorokért nem kérünk ellenértéket, de nagyon jó szívvel vennénk, ha erős spárgát, kötözésre alkalmas madzagot tudnának felajánlani könyvtárunknak, mert az állományrendezés során több folyóiratot kell összekötöznünk, és költöztetnünk.

Szíves együttműködésüket és segítségüket előre is köszönjük!

a Magyar Földrajzi Társaság elnöksége

Hírlevél

A Földgömb magazin

A Magyar Földrajzi Társaság földrajzi-ismeretterjesztő folyóirata 2012-től illetménylappá vált!

Főtámogatóink

Partnereink