Kövesd a kutatókat versenykiírás 2014

ojos versenyA Földgömb az Expedíciós Kutatásért Alapítvány országos vetélkedőt hirdet általános- és középiskolás diákok számára. A versenyre jelentkezhet bármely magyarországi és határon túli általános- és középiskola kétfős csapata.

A verseny négy, teszt jellegű internetes fordulóból áll, a legmagasabb pontszámot elérő csapatokat szóbeli döntőbe hívjuk be. A szóbeli döntő helyszíne Budapesten lesz. A döntőbe a legjobb eredményt elért határon túli és az első 15 magyarországi csapatot hívjuk be.

Az internetes fordulókra 2014. februárban kerül sor.
Az első forduló időpontja: 2014. február 5.
A döntő időpontja: 2014. március 29.

Az első három helyezett csapat és felkészítő tanáraik díja egy két napos magyaroszági „felfedezőút” az expedíció tagjaival és Chile magyarországi nagykövetével. A kirándulás során az Európában is különlegességnek számító Kemenes Vulkánpark vadonatúj, modern és izgalmas látogatóközpontjába maguk a kutatók kalauzolják el a versenyzőket!

A versenyre nevezni 2014. január 15-ig lehet az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen az iskola, a csapattagok és a felkészítőtanár nevének megadásával.

Az internetes regisztrációról és a verseny pontos lebonyolításáról válasz e-mailben tájékoztatjuk a versenyzőket 2014. január 20-ig.  

Nevezési díj: nincs!

Utoljára frissítve: 2013. november 18., hétfő 15:48

Hírlevél

A Földgömb magazin

A Magyar Földrajzi Társaság földrajzi-ismeretterjesztő folyóirata 2012-től illetménylappá vált!

Főtámogatóink

Partnereink