2020. április 3. (péntek) - a Földrajz Éjszakája

A magyarországi események itt tekinthetők meg

Jelenleg Európa és az egész Föld igen nehéz időket él meg. A vírusjárvány érinti a GeoNight eseményeit is, idén több ország ki kell, hogy maradjon a programok szervezéséből. Az EUGEO mégis úgy döntött, hogy nem mond le a GeoNight 2020 megrendezéséről a járvány ellenére sem vagy éppen pont azért, hiszen a közösségi programok virtuális térben, online szervezésével jótékonyan támogatjuk a kialakult helyzetben kulcsfontosságú „Maradj otthon” kampányt.

eger

Szervező intézmény: Földrajz és Környezettudományi Intézet, Eszterházy Károly Egyetem

Információ / kapcsolat: Patkós Csaba, geográfus, főiskolai docens, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Simogatás2 1Meteorit-simogatás a Földrajz Éjszakáján, Egerben

geonight19 debrecenFogtál már a kezedben meteoritot? Ha még nem, akkor most itt az alkalom! 2019. április 5-én 16.00-kor az Eszterházy Károly Egyetem Földrajz és Környezettudományi Intézetében (Eger, Leányka utca 6-8. D épület 231-es terem) Dr. Gucsik Arnold tart interaktív bemutatót a meteoritok világáról a Földrajz Éjszakája rendezvénysorozat keretében. A korábban NASA-nál is foglalkoztatott kutató tolmácsolásban megelevenedik a csillagászat néhány jelenkori kihívása.

A rendezvény látogatása díjmentes!

Hírlevél

A Földgömb magazin

A Magyar Földrajzi Társaság földrajzi-ismeretterjesztő folyóirata 2012-től illetménylappá vált!

Főtámogatóink

Partnereink