Jelentkezési információk

Kedves Jelentkező!

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti szándékát, hogy szeretne csatlakozni a Magyar Földrajzi Társaság tagja közé. A tagsággal járó jogokat és kedvezményeket az Alapszabályban rögzítettük, melyet honlapunkon olvashat el.

Az éves tagsági díj:

Rendes tag: 8.500.-

Diák (nappali tagozatos diákigazolvánnyal)

és nyugdíjas tag: 7.500.-

A tagsági díj tartalmazza a Földrajzi Közlemények folyóiratot, A Földgömb magazint, mint tagilletményt, valamint a kéthavonta megjelenő programfüzetet.

A tagság létrejöttét követően válik jogosulttá a kiadványokra. A tagság adott naptári évre vonatkozik, visszamenőleg nem tudjuk pótolni a már megjelent lapokat! Tagfelvételre csak a tagdíj befizetését követően kerül sor.

A Magyar Földrajzi Társaság szeretné óvni környezetünket, és egyúttal a költségeit is csökkenteni azáltal, hogy feleslegesen nem nyomtat a kiadványaiból. Ezzel egyidőben kiemelt hangsúlyt fektet a világháló nyújtotta lehetőségek fejlesztésére. Ezért amennyiben a Földrajzi Közleményeket illetve a Programfüzetet nyomtatásban kéri, azt a jelentkezési lapon jeleznie kell! Ellenkező esetben csak digitális formában (a Földrajzi Közleményeket pdf formátumban, a Programokat online) érheti el.

Amennyiben átutalással kíván fizetni, kérjük, hogy a tagfelvétel elküldésével egyidőben utalja át számlánkra az idei évi tagdíjat.

Számlaszámunk: MKB - 10300002-10585823-49020014

Tovább a jelentkezési laphoz!

Hírlevél

A Földgömb magazin

A Magyar Földrajzi Társaság földrajzi-ismeretterjesztő folyóirata 2012-től illetménylappá vált!

Főtámogatóink

Partnereink