2020. április 3. (péntek) - a Földrajz Éjszakája

A magyarországi események itt tekinthetők meg

Jelenleg Európa és az egész Föld igen nehéz időket él meg. A vírusjárvány érinti a GeoNight eseményeit is, idén több ország ki kell, hogy maradjon a programok szervezéséből. Az EUGEO mégis úgy döntött, hogy nem mond le a GeoNight 2020 megrendezéséről a járvány ellenére sem vagy éppen pont azért, hiszen a közösségi programok virtuális térben, online szervezésével jótékonyan támogatjuk a kialakult helyzetben kulcsfontosságú „Maradj otthon” kampányt.

beregszasz

Szervező intézmény: Földtudományi és Turizmus Tanszék, II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola

Információ / kapcsolat: Gönczy Sándor, geográfus, főiskolai docens, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A szervezők egy PowerPoint bemutatót töltenek fel 2020. április 3. (péntek) délután 17–18 óra között a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, Földtudományi és Turizmus Tanszékének és a MFT Kárpátaljai Területi Osztályának facebook oldalára.

Az előadók és az előadás címe: Gönczy S. – Tóth O. – Kinárov K.: A nagymuzsalyi aranybánya egyik meddőjének hatása a környezetre.

Az előadás linkje: https://drive.google.com/file/d/1N6PX12TOWmpn7gvrNME26xjnsnwEXGTK/view?fbclid=IwAR1ZL_8MKSCgaJp55_9fAVlp9lqw4IYi5AfAMG2vBTrsUbdiZmrezMvt6q0

 

Hírlevél

A Földgömb magazin

A Magyar Földrajzi Társaság földrajzi-ismeretterjesztő folyóirata 2012-től illetménylappá vált!

Főtámogatóink

Partnereink