2020. április 3. (péntek) - a Földrajz Éjszakája

A magyarországi események itt tekinthetők meg

Jelenleg Európa és az egész Föld igen nehéz időket él meg. A vírusjárvány érinti a GeoNight eseményeit is, idén több ország ki kell, hogy maradjon a programok szervezéséből. Az EUGEO mégis úgy döntött, hogy nem mond le a GeoNight 2020 megrendezéséről a járvány ellenére sem vagy éppen pont azért, hiszen a közösségi programok virtuális térben, online szervezésével jótékonyan támogatjuk a kialakult helyzetben kulcsfontosságú „Maradj otthon” kampányt.

budapest corvinus

Szervező intzémény: Geo Intézet, Budapesti Corvinus Egyetem (BCE)

Információ / kapcsolat: Varga Ágnes, geográfus, egyetemi tanársegéd Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Jeney László, geográfus, egyetemi docens Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

18
koronavírus fertőzöttek (2020. április 1.)

A Földrajz Éjszakája kapcsán összeállítottunk egy gyorsan kitölthető rövid online kvízjátékot a „Földrajz Éjszakája 2020 – 20 mutató, 20 torzított gazdaságföldrajzi térkép” címmel. Az online felület (meghosszabbítva is) csak 23.59-ig van nyitva. Az online kvíz a Geo Tanszék facebook-oldaláról érhető el:

https://www.facebook.com/GeoIntezet/posts/2751379764972268

A leggyorsabb helyes megfejtők értékes könyvnyereményben részesülnek!

Hírlevél

A Földgömb magazin

A Magyar Földrajzi Társaság földrajzi-ismeretterjesztő folyóirata 2012-től illetménylappá vált!

Főtámogatóink

Partnereink