2021. április 9. (péntek) a Földrajz Éjszakája

geonight2021Egy jó pár éve már az „európai földrajzos tavasz” elmaradhatatlan részévé vált a határokon és kultúrákon átívelő GeoNight rendezvénysorozat. Tavaly ilyenkor több ország több városából megrázó hírek érkeztek, a súlyos járvány miatt számos külföldi helyszínen elmaradtak a Földrajz Éjszakája eseményei is.

Idén április 9. egy szimbolikus időpont, amely világszerte a földrajz hasznosságára (fontosságára) hívja fel a figyelmet egy olyan év után, amikor nem a TÉR felfedezésén volt a hangsúly. A Magyar Földrajzi Társaság örömmel továbbítja a nemzetközi kezdeményezést a hazai érdeklődő szervezőknek és résztvevőknek, és segíti, koordinálja a magyarországi szervezésű eseményeket. Bővebb információk

Találkozzunk a Földrajz Éjszakája 2021 programjain!

budapest corvinus

Szervező intézmény: Magyar Földrajzi Múzeum

Információ, kapcsolat: Fekete-Mácsai Anetta, igazgatóhelyettes, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Játékos tárgykereső a virtuális térben

A Magyar Földrajzi Múzeum a Magyar utazók, földrajzi felfedezők című virtuális kiállításában szervez tárgykereső játékot. A játék során rövid leírások alapján kell a játékosoknak a tárgyat megkeresni és facebook üzenetben megküldeni a megfejtést.

Időpont: 2021. április 9. (péntek) 18 órától

Időtartam: kb. fél óra

Hírlevél

A Földgömb magazin

A Magyar Földrajzi Társaság földrajzi-ismeretterjesztő folyóirata 2012-től illetménylappá vált!

Főtámogatóink

Partnereink