2021. április 9. (péntek) a Földrajz Éjszakája

geonight2021Egy jó pár éve már az „európai földrajzos tavasz” elmaradhatatlan részévé vált a határokon és kultúrákon átívelő GeoNight rendezvénysorozat. Tavaly ilyenkor több ország több városából megrázó hírek érkeztek, a súlyos járvány miatt számos külföldi helyszínen elmaradtak a Földrajz Éjszakája eseményei is.

Idén április 9. egy szimbolikus időpont, amely világszerte a földrajz hasznosságára (fontosságára) hívja fel a figyelmet egy olyan év után, amikor nem a TÉR felfedezésén volt a hangsúly. A Magyar Földrajzi Társaság örömmel továbbítja a nemzetközi kezdeményezést a hazai érdeklődő szervezőknek és résztvevőknek, és segíti, koordinálja a magyarországi szervezésű eseményeket. Bővebb információk

Találkozzunk a Földrajz Éjszakája 2021 programjain!

budapest corvinus

Szervező intézmény: Kállai Ferenc Művelődési Központ

Információ, kapcsolat: Kovács Gyöngyi, egyetemi tanársegéd, rendezvényszervező, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

geonight21gyomaendrodSajtkóstolás Gyomaendrődön – szívvel, lélekkel

Gyomaendrőd a "sajt városa". Ezt erősítve kerül megrendezésre az első online sajtkóstolás, ahol a résztvevők egy előre meghatározott sajtsort tudnak megkóstolni vagy csak meghallgatni azok történetét, hátterét, szerepüket a gasztronómiában és egy-két kulisszatitkot a sajtok világából.

Időpont: 2021. április 9. (péntek) 17 órától

Időtartam: kb. 1 óra

A facebook esemény linkje:

Hírlevél

A Földgömb magazin

A Magyar Földrajzi Társaság földrajzi-ismeretterjesztő folyóirata 2012-től illetménylappá vált!

Főtámogatóink

Partnereink